Nowe Warunki techniczne
Moderator: Moderatorzy
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

Re: Nowe Warunki techniczne
Jeśli tak jest jak napisałeś to......nie wiem co napisać.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak nie jest, bo niby dlaczego. Przyjdzie brakarz, stwierdzi, że stos "osiadł" i popelni zarzut, że wymiary nie spuchły? Moim zdaniem to pisanie tylko po to, by coś napisać. Stos na gruncie jest łatwy do pomierzenia. Albo ktos potrafi korzystać z taśmy, linijki, czy tam innej łaty, albo nie...
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

A jak stosu już nie ma?
A kolega sąsiad zaprzychodował....
A kolega sąsiad zaprzychodował....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Nowe warunki techniczne to skok na kasę. Najbardziej żałosna jest liściasta kłoda w D klasie, którą chyba chcą zrekompensować niedobór drewna W0 liściastego na rynku, do którego to niedoboru LP nie chcą się przyznać, a który to niedobór wynika z OCPów, starolasów, rezerwatów i moratoriów.
Skok na kasę to przy okazji. Faktyczny powód to rekompensacja niedoborów W0 liściastego i ograniczenie dostępu prowincji do nośnika energii. Niech sobie przemysł wycina deski z opału, a społeczeństwo zakłada pompy ciepła.